Loading... Please wait...

               LENOVI este o firma de IT fondata in 2008 din dorinta de a satisface necesitatile unui anumit segment de piata: familia romaneasca; scopul nostru este acela de a produce calculatoare "high quality - low price", constienti fiind de dificultatile bugetului potentialilor clienti.

 

               LENOVI furnizeaza servicii in intreg domeniul tehnicii de calcul: consultanta, service, conectari internet.

 

               Noi producem sistemele de calcul sub denumirea de "LENOVI System", care satisfac cerintele individuale ale clientilor.

 

               Idealul nostru este sa fim "furnizorul potrivit la locul potrivit" de aceea abordam cu aceeasi seriozitate cererile venite din partea clientilor novici in IT, dar si a specialistilor hardware&software.  

 

               Obiectivul LENOVI este de a produce orice sistem de calcul pentru a aduce un plus de calitate vietii dumneavoastra. In mod deosebit noi credem in dezvoltarea unei bune relatii cu fiecare client la orice nivel. Ne mandrim ca suntem demni de încredere si prietenosi in raporturile de zi cu zi cu clientii; multe relatii pe termen lung s-au dezvoltat peste ani.

 

               Punem mare accent pe satisfactia clientilor si acest lucru nu ar fi posibil daca nu am avea grija cu produsele comercializate: HP, Canon, Genius, US Robotics, Asus, Teac, MSI, Maxtor, Seagate, ATI, Creative, PQI, Sony, Yamaha, Intel, AMD, Daewoo, Philips - sunt numai cateva dintre marcile a caror calitate o promovam.

 

               Suntem un colectiv a carui medie de varsta e de doar 26 de ani si stim ca este vital ca fiecare dintre noi sa se implice si sa-si asume responsablitatile ce ne revin pentru a ne mentine activitatea la un standard de calitate ridicat.

 

               Specializarile membrilor echipei sunt diversificate, acoperind o gama larga de domenii de activitate (calculatoare, automatizari, contabilitate, management, marketing, drept).

 

               Formam cea mai buna echipa pentru ca stim sa imbinam calitatile individuale ale fiecaruia, ne asumam responsabilitati si colaboram in scopul asigurarii unor servicii la standarde de calitate.

 

               LENOVI nu este doar o firma IT ( Information Technology) ea are ceva in plus: IT ( Intelligent Team)!