Loading... Please wait...

Conditii si restrictii legale privitoare la utilizarea site-ului www.LENOVI.ro

 

Atentie: Va rugam sa cititi aceste conditii inainte de a utiliza acest site. Utilizarea acestui site include acceptul acestor conditii. Daca nu va dati acceptul, nu utilizati acest web site. LENOVI poate schimba aceste conditii oricand, modificand acest anunt. Revedeti periodic aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii pot fi anulate de anunturi sau conditii legale localizate pe pagini ale site-ului.

 

LENOVI va autorizeaza sa vedeti si sa download-ati materialele de pe acest site numai daca le folositi in scop personal, necomercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la dreptul de autor pe care le contin materialele originale, pe orice copie a acestora. Nu modificati in nici un mod materialele de pe acest site si nu le reproduceti, nu le expuneti in public, nu le distribuiti in scop comercial sau public, nu le utilizati pe alte site-uri sau calculatoare. Materialele din acest site apartin LENOVI si utilizarea neautorizata a acestora violeaza legea dreptului de autor si alte legi. Daca nu respectati aceste conditii, nu mai sunteti autorizati sa folositi acest site si trebuie sa distrugeti toate copiile materialelor, tiparite sau download-ate.

 

Inregistrarea clientilor. Orice alta informatie in afara de cele personale, cuprinse in inregistrare, e considerata neconfidentiala si LENOVI nu are nici o obligatie cu privire la aceasta. Este interzisa transmiterea catre site a oricarui material ilegal, liberal, defaimator, pornografic, obscen, amenintator.

 

Link-urile spre alte site-uri sunt pentru a va ajuta. LENOVI nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor, nu le gireaza si nu le reprezinta, inclusiv informatiile, soft-ul si orice produse sau materiale gasite pe aceste site-uri si orice rezultate obtinute prin folosirea lor. Daca le utilizati, o faceti pe riscul dumneavostra.

 

LENOVI are dreptul sa modifice si sa anuleze promotiile in orice moment, fara anunt in prealabil.

MATERIALELE SI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE “ASA CUM SUNT” FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE SAU DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE.

LENOVI nu garanteaza acuratetea si integritatea informatiilor de pe acest site.

 

LENOVI poate face schimbari ale informatiilor de pe acest site, fara anunt in prealabil. Produsele si serviciile de pe acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar LENOVI nu are obligatia sa le actualizeze.

 

LENOVI, FURNIZORII SAI SAU ALTE PARTI CARE SUNT MENTIONATE PE ACEST SITE NU SUNT RESPONSABILE IN NICI O CIRCUMSTANTA PENTRU ORICE FEL DE PIERDERI (INCLUZAND, FARA LIMITARI, CELE REZULTATE DIN PROFITURI PIERDUTE, PIERDEREA DATELOR SAU INTRERUPEREA ACTIVITATII) REZULTATE DIN UTILIZAREA, INCAPACITATEA DE A UTILIZA SAU DIN REZULTATELE UTILIZARII ACESTUI SITE, A ORICAROR SITE-URI LEGATE LA ACEST SITE SAU DIN MATERIALELE, INFORMATIILE SAU SERVICIILE CONTINUTE PE ORICARE DIN ACESTE SITE-URI, INDIFERENT DACA SUNT BAZATE PE GARANTIE, CONTRACT SAU ORICE ALTA MODALITATE LEGALA SI INDIFERENT DACA A FOST SAU NU ATENTIONAT DE POSIBILITATEA APARITIEI DE ASTFEL DE PIERDERI. DACA UTILIZAREA MATERIALELOR, INFORMATIILOR SAU A SERVICIILOR DE PE ACEST SITE ARE CA REZULTAT APARITIA NECESITATII DE SERVICE, REPARATII SAU CORECTII ALE ECHIPAMENTELOR SAU A DATELOR, VA ASUMATI COSTURILE PRESUPUSE DE ACESTEA.  

 

LEGEA APLICABILA IN ACESTE CAZURI AR PUTEA SA NU PERMITA EXCLUDEREA SAU LIMITAREA PAGUBELOR APARUTE CA SI CONSECINTA SAU DIN INTAMPLARE, ASTFEL INCAT LIMITAREA DE MAI SUS SAU EXCLUDEREA NU SE APLICA IN CAZUL DUMNEAVOASTRA.