Loading... Please wait...

                                                       DECLARATIE DE POLITICA referitoare la calitate           Înainte de toate LENOVI este o echipa de profesionisti. Atentia pentru clienti reprezinta formula noastra pentru succes, dat fiind ca ne-am focalizat de la început eforturile pe calitatea produselor si serviciilor noastre.

           Aici, la LENOVI, ne tratam clientii asa cum se asteapta sa fie tratati. Consumatori individuali, companii mici si medii, toti gasesc la noi o echipa de profesionisti gata sa ii ajute sa isi aleaga sistemele si serviciile care se potrivesc cel mai bine nevoilor si bugetului lor. În gama noastra de produse intra sisteme de calcul, periferice, accesorii, precum si asistenta tehnica la alegerea configuratiei, instalarii utilizarii echipamentelor achizitionate.

           Misiunea noastra este sa va facilitam accesul spre domeniul IT asigurându-va tehnologia viitorului la preturi competitive. Pentru noi satisfacerea cerintelor Dumneavoastra este pe primul plan, concomitent cu satisfacerea cerintelor legale si de reglementare.

           Tineretea si dinamismul sunt factori importanti ai reusitei noastre. Dar atuurile pentru care am primit recunoasterea sunt mai profunde: pregatirea profesionala, experienta în proiectare si fabricare; aplicarea progresului tehnic în domeniu; implicarea întregului personal în proiectele initiate de conducerea firmei.

           Odata cu stabilirea scopurilor noastre ne-am formulat si directiile pe care vom actiona:


• Cresterea fiabilitatii produselor noastre
• Fidelizarea clientilor
• Îmbunatatirea infrastructurii si a climatului intern
• Implementarea unui Sistem de Management al Calitatii ISO 9001:2000

           LENOVI este hotarâta sa furnizeze cele mai bune produse si servicii în anii ce urmeaza. De aceea, ne angajam ca veti ocupa locul central în atentia noastra:

• Vom identifica sistematic cerintele si asteptarile dumneavoastra
• Vom ridica stacheta calitatii prestatiilor noastre
• Vom ameliora procesele din firma noastra astfel ca prevenirea si îmbunatatirea sa ia locul rezolvarii problemelor dumneavoastra
• Vom fi mai exigenti cu privire la prestatiile furnizorilor nostri

           În vederea implementarii Politicii referitoare la calitate si realizarea obiectivelor noastre, MA ANGAJEZ PERSONAL:

• Sa fiu garantul calitatii tuturor produselor si serviciilor pe care le furnizam;
• Sa pun la dispozitia personalului toate resursele identificate ca necesare în vederea respectarii tuturor prevederilor documentatiei Sistemului Calitatii;
• Sa nu permit nici o abatere de la Politica în domeniul calitatii, sa constientizez personalul si partenerii de necesitatea satisfacerii cerintelor clientilor.
• Sa ma preocup de îmbunatatirea continua a eficacitatii Sistemului de Management al Calitatii

           Cea mai buna dovada ca ne-am propus cele mai bune cai de a va satisface este
feed-backul dumneavoastra.Pe dumneavoastra, partenerii nostri va invitam sa ne ajutati în eforturile de îmbunatatire, în confirmarea stradaniei noastre.