Loading... Please wait...

           

 

           Avantajele unui contract de service sunt cu atat mai evidente, cu cat ritmul de lucru al firmelor devine tot mai sustinut, concurenta fortand companiile sa-si focalizeze toate resursele umane in directiile cu adevarat importante pentru departamentele respective. 

 

           Probleme precum timpii morti datorati caderilor unor echipamente sau timpul prea mare alocat intretinerii unor sisteme de calcul / retele interne, sunt suficiente pentru a scoate in evidenta necesitatea apelarii la specialisti, minimalizand astfel efectele negative avute asupra bunului mers al companiei dumneavoastra. Timpul fiecarui angajat este important, de aceea cu ajutorul tehnicienilor nostri, incercam sa venim in ajutorul lor, oferind un sprijin si chiar mai mult, un prieten.

 

           Contractele de service se fac personalizat, in functie de tipul si complexitea echipamentelor, precum si de numarul de interventii incluse. Contractul asigura atat intretinere lunara la sediul clientului cat si raspuns rapid la sesizarile clientilor in legatura cu echipamentele specificate in contract. Timpul de raspuns la interventie este de maximum 4 ore, timpul de rezolvare a problemelor este 24 ore, iar reparatiile efectuate si subansamblele inlocuite vor beneficia de garantie. In cazul inlocuirii de componente, daca beneficiarul accepta achizitionarea acestora de la executant, manopera este gratuita. Pentru minimizarea problemelor software se configureaza aplicatiile si sistemele de operare in colaborare cu utilizatorii respectivelor echipamente, personalizat in functie de nevoile fiecaruia.

 

           In oferta noastra puteti gasi o gama variata de servicii, incluzand livrari de consumabile, tonere, subansamble, etc, dimensiunea lor diferind, in functie de necesarul si volumul dorit de client.

 

           Puteti solicita o evaluare gratuita a echipamentelor din dotarea companiei dumneavoastra, in vederea incheierii unui contract de service. Pentru informatii suplimentare, despre serviciile oferite, va stam cu placere la dispozitie.

 

           Cea mai buna oferta de servicii, la cel mai mic pret de pe piata clujeana!

 

            Echipa LENOVI este hotarata sa furnizeze clientilor servicii de cea mai buna calitate la cel mai mic pret posibil. De aceea ne angajam sa furnizam GRATUIT serviciile noastre oricarui client care gaseste pentru servicii similare la un pret mai mic decat al nostru. 

 

            Prima luna de abonament gratuita! Evaluare si service asigurat!